Rămâi conectat

Curier Județean

Voucherele sociale vor putea fi folosite și în magazinele LIDL. Retailerul deține 3 magazine în Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

LIDL a transmis că plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” se poate face începând din această lună, şi în magazinele sale din ţară, însă numai cu cardurile emise de Sodexo (județul Alba) şi UP România.

Mai exact, începând de azi, 10 august 2022, beneficiarii voucherelor pentru alimente pot merge şi la magazinele Lidl pentru cumpărături.

Compania precizează că deocamdată sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România, ceea ce înseană că nu sunt acceptate şi voucherele Edenred.

„Momentan, se va putea face plata doar cu tichetele sociale emise de Sodexo şi UP România”, a informat Lidl.

„Cu ajutorul acestor carduri se pot achiziționa doar produse alimentare, produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer”, a adăugat compania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea