Rămâi conectat

Actualitate

Voucherele de vacanță se vor acorda și în mediul privat. Precizările Ministrului Turismului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voucherele de vacanță se vor acorda și în mediul privat. Precizările Ministrului Turismului

Bogdan Trif, Ministrul Turismului, a vorbit marți despre faptul, că, din 2020, românii vor putea alege ce vouchere de vacanţe doresc, acestea fiind implementate şi în mediul privat.

Veștile bune nu se termină aici, românii vor avea de ales între voucherele de vacanță din sezon și voucherele de vacanță pentru extra-sezon. Valoarea voucherelor de vacanță pentru lunile care sunt în afala sezonului va fi modificată prin OUG, a anunţat ministrul Turismului. Ministrul Trif a explicat că extra-sezon înseamnă octombrie – noiembrie și aprilie-mai. În aceste luni, voucherele de vacanță vor avea valoarea de 2.080 de lei.

„Oamenii trebuie să opteze pentru ce tip de vouchere vor să acceseze pentru anul următor. În 2019, conform datelor raportate de agenţiile care emit vouchere de vacanţă, peste 10% au fost emise de către mediul privat. Am creat posibilitatea şi mediului privat să emită aceste vouchere de vacanţă şi anume am eliminat toate taxele: CAS, CASS şi este doar impozitul pe venit: acel 10%, în rest taxele au fost eliminate astfel că mediul privat a putut să ofere aceste vouchere de vacanţă şi angajaţilor”, a declarat Bogdan Trif, potrivit România TV.

Acesta a adăugat că în primele şase luni ale anului, valoarea voucherelor de vacanţă distribuite a ajuns la un miliard de lei.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea