Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Vouchere pentru alimente 2023: Cum poți afla câți bani mai ai pe cardul social?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vouchere pentru alimente 2023: Cum poți afla câți bani mai ai pe cardul social?

Mulți români care utilizează tichetele sociale de 250 lei nu știu ce sumă mai este disponibilă pe card sau pur și simplu s-au trezit la cumpărături că cei 250 de lei promiși nu există.

Citește și: Vouchere sociale 2023: Cine are dreptul la ajutorul social de 250 de lei

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cazul în care întâmpinați o astfel de problemă sau aveți nevoie și de alte informații privind utilizarea cardurilor trebuie să sunați la Serviciul Clienți al societății emitente. Numerele de telefon oficiale sunt următoarele: Edenred: 021 301 33 03, Sodexo: 021 204 46 64 și UP România: 0374 66 22 73.

Voucherele în valoare de 250 de lei se încarcă o dată la două luni, până la finalul anului în curs, însă, programul ar putea să fie prelungit. Cardurile au fost distribuite împreună cu scrisori care conțin instrucțiuni de utilizare (inclusiv codul PIN), detalii despre magazinele unde se pot utiliza, precum și un număr de telefon pentru cazurile în care există probleme.

Tichetele sociale de 250 lei reprezintă un sprijin material acordat persoanelor vulnerabile, scopul fiind compensarea unei părți din cheltuielile cu hrana ce asigură traiul zilnic pentru achiziționarea de produse alimentare și/sau pentru asigurarea de mese calde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Programul liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Luminată, 5-11 mai 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Programul liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Luminată, 5-11 mai 2024 Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare pentru creștini, care se termină după 50 de zile, odată cu Rusaliile (Pogorârea Sfântului Duh). În popor există credinţa că, odată cu Învierea Domnului Iisus Hristos, se deschid porţile raiului pentru sufletele păcătoşilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea