Rămâi conectat

Actualitate

Votaţi Nicolae Simina ! VOTAŢI PRIMARUL DE CARE ABRUDUL ARE NEVOIE!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Am ales să candidez la Primăria Abrud pentru dumneavoastră! Am luat această decizie pentru că am convingerea că locuitorii oraşului Abrud au dreptul la o viaţă mai bună, au nevoie de proiecte care să le asigure un viitor mai bun.
Voi munci alături de dumneavoastră, realizând proiecte de infrastructură în oraşul Abrud!
Voi lupta pentru atragerea şi sprijinirea investitorilor, pentru crearea de locuri de muncă. E clar că nu mai putem privi neputincioşi tinerii care pleacă să-şi facă un rost dincolo de graniţele ţării noastre. Ei au nevoie de locuri de muncă aici, acasă, şi pentru a ne atinge acest obiectiv nici un efort nu e prea mare.
M-am hotărât să candidez la primărie pentru dumneavoastră, pentru că oraşul Abrud are nevoie de altceva, are nevoie de un primar cu viziune, un primar al abrudenilor!
Sunt convins că împreună cu dumneavoastră voi reuşi să schimb în bine viaţa oraşului, a comunităţii.
EU POT SCHIMBA ABRUDUL!
Sunt abrudean şi convingerea mea este că pomul se cunoaşte după roade şi omul după fapte, după cum spune o vorbă din bătrâni. Toate realizările mele de-a lungul timpului demonstrează că sunt un om hotărât, demn şi perseverent, proiectele mele devenind rând pe rând realitate. Sunt candidatul Uniunii Social Liberale – USL, cea mai importantă forţă politică din ţară şi m-am hotărât să intru în lupta electorală împreună cu echipa mea de consilieri – oameni serioşi şi hotărâţi să schimbe faţa oraşului. Iată care sunt obiectivele noastre:
lAtragerea de investitori în zonă, ceea ce ne va ajuta să creăm locuri de muncă de care comunitatea are atâta nevoie. Vom veni cu o serie de facilităţi menite să-i convingă pe investitori să vină în zona noastră.
lAtragerea medicilor specialişti la Spitalul Oraşului Abrud, pentru că locuitorii zonei îşi doresc diversificarea serviciilor medicale şi vor ca personalul medical să le asigure o stare de sănătate cât mai bună.
lReabilitarea şi asfaltarea tuturor străzilor din oraş şi pietruirea străzilor vicinale – Badea, Cristea, Mecea, Selişte, Şerbina şi Soharu.
lRefacerea podurilor deteriorate – peste Cerniţa şi Abrudel – astfel încât circulaţia să se poată desfăşura fără probleme în acele zone.
lAccesarea fondurilor europene în principalele domenii de activitate, ţinând seama de faptul că acest important sprijin financiar poate duce la dezvoltarea oraşului.
lÎnchiderea şi ecologizarea rampei de gunoi menajer de pe Calea Bradului. Cu toţii avem dreptul să trăim într-un mediu mai curat şi de aceea trebuie să apelăm la fondurile europene pentru a reuşi să derulăm lucrările necesare pentru ecologizarea zonei. De asemenea, se impune eficientizarea sistemului de gestionare a deşeurilor în oraşul Abrud.
lSprijinirea micilor întreprinzători şi a fermierilor. O măsură importantă în acest sens este înfiinţarea sau reînfiinţarea unor puncte de lucru la Abrud – pentru APIA, Administraţia Finanţelor Publice şi pentru alte instituţii.
lValorificarea potenţialului turistic al oraşului şi al zonelor din împrejurimi. Dezvoltarea turismului în zonă este o şansă pentru bunăstarea comunităţii şi în acelaşi timp nu trebuie să uităm de cultura şi tradiţiile noastre, care trebuie sprijinite şi promovate de administraţia locală.
lSchimbarea locaţiei târgului pentru animale într-o zonă care să fie accesibilă în orice anotimp. De asemenea, se impune ca acest târg să fie dotat şi amenajat în conformitate cu normele UE.
ÎMPREUNĂ, PENTRU O VIAŢĂ MAI BUNĂ!
Am înţeles demult că nu poţi să fii fericit atunci când cei de lângă tine o duc rău. Menirea unui primar este îmbunătăţirea vieţii tuturor. Din păcate, sunt multe situaţii în care primarii se gândesc doar la propriile interese, uitând de comunitate. Am încredere în dumneavoastră că doriţi, la fel ca mine, binele localităţii şi de aceea, împreună cu echipa de consilieri locali ai USL, ne vom lupta pentru acest obiectiv. Vă prezint consilierii împreună cu care vom face totul pentru renaşterea Abrudului: 1. SIMINA NICOLAE; 2. ONEŢ CAMELIA; 3. NARIŢA ADRIAN PETRU; 4. NEMEŞ DAN IOAN; 5. MATEI IOAN; 6. PAŞCA DOREL GHEORGHE; 7. AVRAM NARCIS ROMEO; 8. LAZĂR DANIEL MIHAI; 9. CIOFLICĂ NICOLAE; 10. VASILACHE GHEORGHE LUCIAN; 11. GOMBOŞ VASILE RAUL; 12. GRUBER GHEORGHE; 13. MERA VASILE DAN; 14. BORZA CONSTANTIN; 15. ZGAIBA DAN; 16. IANCU GHEORGHE; 17. FAUR MARCEL IOAN; 18. FURDUI BOGDAN CĂTĂLIN; 19. NARIŢA CORNEL ADRIAN.
Viitorul stă în mâinile dumneavoastră, dragi locuitori ai oraşului Abrud. Vă aştept, în 10 iunie, să decidem împreună soarta comunităţii!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea