Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VOTAŢI DEAC DANIELA LA PRIMĂRIA VALEA LUNGĂ! VOI FI GARANTUL DREPTĂŢII ŞI EGALITĂŢII ÎNTRE CETĂŢENI!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    M-am hotărât să candidez la Primăria comunei Valea Lungă, pe listele USL, cea mai puternică forţă politică din ţară, pentru că îmi pasă de oameni şi vreau să fac ceva pentru ei şi pentru comuna noastră. Vreau să lupt pentru a le reda oamenilor speranţa că se poate trăi mai bine aici, la noi, la Valea Lungă. Respect comunitatea în care trăiesc şi eu pentru că în comuna Valea Lungă sunt oameni harnici şi serioşi. Vreau să reuşesc să le aduc bunăstarea pe care şi-o doresc, să aduc investitori puternici pentru a crea locuri de muncă.
Dragi cetăţeni, mulţi dintre dumneavoastră vă veţi întreba de ce candidez la funcţia de primar şi ce program am. O să vă răspund imediat. Poate aţi observat că, în campania electorală, candidaţii vin şi vă prezintă tot felul de realizări şi proiecte pentru viitorul mandat. Însă, nici unul dintre ei nu vă spune ce NU va face dacă o să ajungă la conducerea primăriei. Eu vă voi spune! Mă prezint în faţa dumneavoastră şi vă rog să-mi acordaţi încrederea şi votul pentru următorul program:

PROIECTELE MELE PENTRU COMUNITATEA DIN VALEA LUNGĂ
lVoi fi primarul tuturor cetăţenilor comunei, indiferent de simpatiile lor politice
lNu voi accepta ca preţul unor lucrări derulate de administraţia locală să ajungă la sume de 2-3 ori mai mari în momentul recepţiei
lNu voi accepta ca banii primăriei să fie risipiţi pe serbări electorale
lNu voi ameninţa nici un angajator pentru a-l obliga să sponsorizeze activităţi electorale
lVoi acorda sprijin localnicilor care au probleme de fond funciar
lNu voi accepta ca primăria să apere doar interesele câtorva cetăţeni. Primăria trebuie să fie în slujba tuturor locuitorilor comunei!
lMă voi lupta pentru ca orice problemă a cetăţenilor comunei să fie rezolvată prompt şi corect
lVoi lua măsuri pentru reînfiinţarea bibliotecii comunale
lŞedintele Consiliului Local sunt publice şi de aceea voi permite ca la acestea să ia parte orice cetăţean al comunei
lNu voi permite ca bunurile primăriei să fie folosite de salariaţi ai instituţiei, în interes personal
ŞTIU, VREAU ŞI POT SĂ FIU GARANTUL DREPTĂŢII ŞI EGALITĂŢII ÎNTRE CETĂŢENI!
Ca social democrat, vă asigur că, în toate acţiunile mele, voi avea grijă ca oamenii şi problemele lor să fie mereu o prioritate. În ceea ce priveşte programul meu pentru următorii 4 ani, vă asigur că voi continua investiţiile aflate în derulare, dar voi demara şi altele noi, benefice comunei şi locuitorilor ei. Poate că citind aceste rânduri o să vă întrebaţi: „De unde aveţi banii necesari?” Vă voi răspunde cu sinceritate: „AM TOATĂ ÎNCREDEREA ÎN USL!”. Am convingerea că voi avea sprijinul necesar pentru a duce la bun sfârşit investiţiile începute, dar şi pentru demararea altora noi!
ÎMPREUNĂ CU ECHIPA DE CONSILIERI USL VOI FI ÎN SLUJBA COMUNITĂŢII!
Toate proiectele mele nu le voi face singură, ci cu sprijinul echipei de consilieri locali a USL. De aceea, vin în faţa dumneavoastră şi vă întreb: VREŢI O ALTFEL DE PRIMĂRIE? Sunt convinsă că răspunsul dumneavoastră este DA! Atunci vă rog să ne acordaţi şansa de a aduce Primăria Valea Lungă în slujba comunităţii, aşa cum este normal, să nu mai fie în slujba unui singur partid!
Iată care este echipa mea: 1. COMŞA CĂLINA; 2. DEAC DANIELA MARIA; 3. BOCEA LUCIAN EMILIAN; 4. BOŢAN IOAN; 5. GĂUREAN IRONIM; 6. ŢÂNTEA IOAN; 7. HEGHEŞ TOADER; 8. HANEŞ VIOREL; 9. HAŞA DANIELA; 10. CIUFUDEAN ALIN CLAUDIU; 11. COMAN NICOLAE; 12. TRIF IOAN DINU; 13. ROŞCA LUCIAN IOAN; 14. MOCIOI GHEORGHE; 15. TOMUŢA MIRCEA FLORIN; 16. IURAŞCU VASILE; 17. BĂCILĂ NICOLAE.
Vă promit, împreună cu echipa de consilieri USL, că din respect pentru dumneavoastră, pentru comunitatea în care trăim şi care suntem siguri că ne va acorda votul său, mă voi lupta ca toate  proiectele mele să devină realitate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Obligațiile și excepțiile pentru plata Rovinietei în 2024: Ce trebuie să știe șoferii În 2024, șoferii din România trebuie să achite rovinieta pentru utilizarea anumitor categorii de drumuri. Rovinieta este o taxă de drum obligatorie pentru toți șoferii care folosesc infrastructura națională de șosele, iar costul variază în funcție de gabaritul vehiculului. Conform promotor.ro, șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea