Rămâi conectat

Actualitate

Volei Alba Blaj a debutat cu victorie pe prima scenă *Echipa din „Mica Romă” a învins astăzi, cu 3-1, pe SCMU Craiova.

Dan HENEGAR

Publicat

în

La meciul de debut în elita voleiului feminin, Volei Alba Blaj a învins fără probleme deosebite pe SCMU Craiova, în prima etapă din Divizia A1, scor 3-1.

Nou-promovată, dar cu multe transferuri realizate în această vară, gruparea ardeleană şi-a adjudecat repede primele două seturi ale partidei la 13, 21 (după o revenire de la 9-16), fără a mai lăsa loc prea multor comentarii. Al treilea set a revenit oltencelor, cu scorul 25-21, însă blăjencele s-au conectat iarăşi, au turat motoarele şi s-au impus cu 25-15.

Volei Alba Blaj: a mizat pe Alice Kapelovies, Roxana Lupu, Adriana Dudnic, Alexandra Ciontoş, Marija Sandic, Valentina Rusu şi Laura Mastahac (libero). Au mai evoluat Andreea Niţulescu, Roxana Lupu, Bojana Stojkovic şi Irina Alexandru.
*Sală arhiplină, spectatori de lux
Peste 600 de spectatori au  luat cu asalt sala „Timotei Cipariu”, blăjenii făcând o atmosferă incendiară pe tot parcursul jocului. Pe lângă primarul Gheorghe Rotar, lângă „nucleul dur” al galeriei s-au aflat Ion Dumitrel, Florin Roman şi Alexandru Pereş.

A fost a 20-a victorie consecutivă pentru formaţia din „Mica Romă”, ce a câştigat toate jocurile de la înfiinţare şi un frumos debut în elita voleiului feminin românesc. Runda viitoare, echipa lui Marius Macarie va juca în deplasare cu CSM Sibiu.

FOTO: Dragoș Basaraba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea de 1 Mai, Florii și Paște 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea de 1 Mai, Florii și Paște 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza până la jumătatea lunii mai, o prognoză care cuprinde inclusiv vremea de 1 Mai și de Paște. Conform meteorologilor, vremea va fi una cu temperaturi peste medie, dar în această perioadă sunt posibile ploi. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea