Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Volei Alba Blaj a debutat cu victorie pe prima scenă *Echipa din „Mica Romă” a învins astăzi, cu 3-1, pe SCMU Craiova.

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La meciul de debut în elita voleiului feminin, Volei Alba Blaj a învins fără probleme deosebite pe SCMU Craiova, în prima etapă din Divizia A1, scor 3-1.

Nou-promovată, dar cu multe transferuri realizate în această vară, gruparea ardeleană şi-a adjudecat repede primele două seturi ale partidei la 13, 21 (după o revenire de la 9-16), fără a mai lăsa loc prea multor comentarii. Al treilea set a revenit oltencelor, cu scorul 25-21, însă blăjencele s-au conectat iarăşi, au turat motoarele şi s-au impus cu 25-15.

Volei Alba Blaj: a mizat pe Alice Kapelovies, Roxana Lupu, Adriana Dudnic, Alexandra Ciontoş, Marija Sandic, Valentina Rusu şi Laura Mastahac (libero). Au mai evoluat Andreea Niţulescu, Roxana Lupu, Bojana Stojkovic şi Irina Alexandru.
*Sală arhiplină, spectatori de lux
Peste 600 de spectatori au  luat cu asalt sala „Timotei Cipariu”, blăjenii făcând o atmosferă incendiară pe tot parcursul jocului. Pe lângă primarul Gheorghe Rotar, lângă „nucleul dur” al galeriei s-au aflat Ion Dumitrel, Florin Roman şi Alexandru Pereş.

A fost a 20-a victorie consecutivă pentru formaţia din „Mica Romă”, ce a câştigat toate jocurile de la înfiinţare şi un frumos debut în elita voleiului feminin românesc. Runda viitoare, echipa lui Marius Macarie va juca în deplasare cu CSM Sibiu.

FOTO: Dragoș Basaraba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea