Rămâi conectat

Sport

Voința Stremț, CSU Alba Iulia și Energia Săsciori, în semifinale Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Voința Stremț, CS Universitatea Alba Iulia și Energia Săsciori sunt primele echipe calificate în semifinalele Cupei României. „Careul de ași” a fost  completat joi în urma disputei CIL Blaj – Performanța Ighiu (ultimul sfert de finală).

În „Mica Romă” scorul a fost 1-2 (0-1): goluri înscrise de Tulea (54), respectiv Tulea (autogol, 27) și Negură (68). O surpriză, în condițiile în care amfitrionii erau imbatabili în acest an!

Un eveniment inedit s-a petrecut la Vama Seacă,  unde portarul Mihai Mincă a evoluat în atacul studenților din minutul 75!

La Galtiu, în meciul vedetă al acestei faze, Voința Stremț, câștigătoarea ultimelor două trofee, a învins la limită, 1-0 (1-0), pe Viitorul Sântimbru, reușită semnată de A. Breaz (18, la o gafă a portarului advers).

În derby-ul grupărilor de pe Valea Frumoasei, Energia a învins, scor 3-0 (1-0), pe Hidromecanica Șugag. După foarte mulți ani Energia a ajuns în acestsă fază a competiției „KO”. Au punctat Zenga (5), Precupescu (62), Sava (90+2)

Același scor l-a înregistrat și CS Universitatea Alba Iulia, liderul Ligii a 4-a, dar în deplasare, cu Viitorul Vama Seacă. Golurile au fost realizate de Frențiu (11, 44) și Baghiu (23), pentru ca în minutul 47 Frențiu să irosească o lovitură de pedeapsă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna | CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna, CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne La finele unei săptămâni încărcate, cu trei jocuri pentru divizionarele terțe, sunt prevăzute întâlnirile etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 3. Toate conjudețenele evoluează sâmbătă, 11 mai, la ora 18.00, duelurile fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea