Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Voinţa Savini Due Sebeş – Universitatea Cluj 28-31 (14-19), în ultima rundă *Elevii lui Weber au terminat cu înfrângere

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima partidă din Seria B a Diviziei A la handbal masculin, în Sala „Florin Fleşeriu”, Voinţa Savini Due Sebeş a pierdut acasă cu Universitatea Cluj, scor 28-31 (14-19).

Meciul a fost încins, cu multe ambiţii în ambele tabere, amfitrionii având trei absenţi de marcă: Adrian Ţone şi Iancu Mărginean – suspendaţi, portarul Cornel Medrea fiind indisponibil, mai mult în minutul 11, Raul Muntean s-a accidentat şi nu a mai putut continua. Determinantă a fost prima repriză, în care vizitatorii au primit şi o vârtoasă mână de ajutor din partea arbitrilor, iar clujenii s-au distanţat decisiv.

*Arbitraj potrivnic

Dacă ieri, Alexandru Weber a fost fericit, acum a trecut în extrema cealaltă, a dezamăgirii, înfrângerea fiind una, conform tehnicianului gazdelor, determinată de maniera potrivnică de arbitraj. „Prestaţia execrabilă a arbitrilor ne-a împiedicat să învingem. De pildă, în final am revenit de la 29-25, am marcat de trei ori consecutiv, însă două faze au fost judecate greşit, împotriva noastră. Trebuie să mulţumesc băieţilor pentru efort şi dăruire, dar mai ales publicului, unul vulcanic care a fost alături de noi până la final„, a spus Weber.

Din postura de nou-promovată, echipa condusă de Alexandru Weber a sperat că va încheia stagiunea pe podium, dar aceste ultime două eşecuri consecutive (la Piteşti şi cu Universitatea Cluj), fac ca Voinţa să rămână cu 40 de puncte (13 victorii, o remiză şi 6 înfrângeri), sebeşenii având acum un meci mai mult decât HC Argeş Piteşti, ce va merge la barajul pentru promovare.

Pentru Voinţa Savini Due Sebeş au marcat: Alin Cărăgui – 7 goluri, Cristian Suciu –   6, Adrian Cunţan – 4, Iulian Grozav – 4, Vlad Breazu – 3, Raul Muntean – 2, Florin Baciu – 1, Mihai Macarie – 1au mai jucat Liviu Moga, Cornel Medrea, Radu Balasz – Cristian Opincariu, Lucian Nimu, Lucian Preda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea