Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Voinţa Livezile – CS Zlatna 0-1 (0-0), în etapa a 26-a a Ligii a 3-a! C. Suciu reaprinde speranţele pe Ampoi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Zlatna a învins astăzi, în deplasarea de la Livezile, echipa locală Voinţa scor 1-0 (0-0), meci contând pentru etapa a 26-a a Seriei a 6-a din Liga a 3-a, gol marcat de C. Suciu (88). Elevii antrenorului Florin Danciu au fost la un pas să nu se prezinte din motive financiare, dar au reuşit o victorie care amplifică speranţele în privinţa evitării retrogradării din eşalonul terţ, întrucât au învins în compania unei contracandidate.

Vizitatorii au mizat pe: Târziu – Sucală, H. Marian, Kiraly, G. Toma – A. Cîmpean (69, M. Rusu), Al. Man, M. Morar, Oct. Drăgan (80, Lacatos) – C. Suciu (90+1, Tămăşan), Sg. Pop; rezerve: Cocârcă – Gavrilă.

CS Zlatna a acumulat 23 de puncte (21-48), este pe locul al 14-lea în ierarhia Seriei a 6-a şi are minus 16 în clasamentul adevărului, iar Voinţa Livezile are 27 de puncte (32-43) şi minus 12 la adevăr!. Marţi, 15 mai, de la ora 18.00, pe Ampoi va poposi echipa de pe locul secund, Olimpia Satu Mare. „E prima mea victorie pe banca tehnică şi mă bucură. A fost un joc specific echipelor aflate în suferinţă. Ne-am dovedit mai maturi şi cele 3 puncte sunt la noi. Mai sperăm pentru că mai sunt 12 puncte de pus în joc şi cred că dacă vom aduna 35 de puncte vom izbuti să ne menţinem”, a declarat antrenorul Florin Danciu. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare” Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori, cu 584 voturi pentru, trei împotrivă și 14 abțineri. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile chiar și după expirarea garanției. Producătorul va avea obligația să repare produsul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea