Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Voicu Vușcan: „Proiectul de Buget Local e nu doar cel mai important proiect de HCL, ci și cel mai important examen pe care administrația locală îl are de dat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voicu Vușcan: „Proiectul de Buget Local e nu doar cel mai important proiect de HCL, ci și cel mai important examen pe care administrația locală îl are de dat”

Voicu Vușcan, membru al PSD și om de afaceri din județul Alba, a împărtășit, pe pagina de socializare, propria viziune a unui buget local echilibrat.

„Proiectul de Buget Local e nu doar cel mai important proiect de HCL, ci și cel mai important examen pe care administrația locală, acum PNL în mod asumat, îl are de dat.

Sunt curios să văd cum va arăta proiectul de Buget, cât de mari vor fi cheltuielile de funcționare, care-i bugetul de salarii, câți bani vor merge pe evenimente într-un an electoral și dacă va mai rămâne ceva pentru investiții.

Citește și: Omul de afaceri Voicu Vușcan s-a înscris în PSD. Ce l-a determinat să intre în politică

Pentru mine, venind din mediul privat, lucrurile sunt destul de simple și m-aș concentra pe câteva priorități:

1. Un buget echilibrat, în care cheltuielile să nu depășească veniturile. Venituri prognozate în mod realist, cu ce putem încasa, nu cu ce ne-ar plăcea să încasăm. Cheltuieli de funcționare cât mai mici și cheltuieli cu investițiile cât mai mari, dacă vrem dezvoltare. Iar dacă alegem un deficit bugetar, anume să cheltuim mai mult decât încasăm, să luăm împrumut ori să intrăm pe minus, e obligatoriu ca aceste cheltuieli să fie strict pentru investiții, nu pentru funcționare.

2. Venituri în funcție de performanțe. Orice sporuri sau bonusuri trebuie date doar acolo unde există performanță, unde există rezultate.

3. Fonduri europene. Fonduri europene. Fonduri europene”, a transmis Voicu Vușcan, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel Primăria Alba Iulia poate încheia contractul de circa 20 de milioane de lei (5 milioane de lei), bani alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru execuția lucrărilor de creștere a eficienței energetice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea