Rămâi conectat

Ştirea zilei

Omul de afaceri Voicu Vușcan s-a înscris în PSD. Ce l-a determinat să intre în politică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Omul de afaceri Voicu Vușcan s-a înscris în PSD. Ce l-a determinat să intre în politică

Cunoscutul om de afaceri din județul Alba, Voicu Vușcan, a decis să intre în lumea politică alaturi de Partidul Social-Democrat.

„Dragi prieteni,

Începând de astăzi, am decis sa nu mai comentez de pe margine și să mă implic direct în ce consider că este cel mai bun proiect pentru România, cel al PSD.

Întru în politică cu convingerea că o nouă generație de politicieni poate schimba lucrurile în bine și sunt convins că experiența mea, de peste 20 de ani în mediul privat, îi va ajuta pe noii mei colegi să ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea județului.

Am găsit în PSD deschidere spre dezvoltare și echitate socială, spre promovarea valorilor naționale, spre protejarea intereselor țării și o dezvoltare economică bazată pe un contract social stabil. Abia aștept să contribui la realizarea acestor obiective.

Îmi doresc să am cât mai mulți parteneri în acest proiect și vă aștept alături pe toți cei care simțiți că vreți și puteți să faceți bine, pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el.

Sunt convins că, împreună cu Victor Negrescu și echipa PSD Alba, vom putea oferi o alternativă reală la actuala castă politică”, a transmis Voicu Vușcan, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea