Rămâi conectat

Curier Județean

Voicu Paul despre începerea școlii: „Trebuie să asigurăm normalitatea, daca se mai poate numi așa. Iar asta înseamnă că școala este locul cel mai bun pentru copii să învețe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare pe pagina proprie de Facebook, viceprimarul cu atribuții de primar a municipiului Alba Iulia, Voicu Paul afirmă că pentru a scuti școlile de timp pierdut, vom asigura un stoc tampon de 200 000 de măști în unitățile de învățământ.

„Treaba copiilor e să învețe și să se bucure de întâlnirea cu colegii, după 6 luni. Treaba noastră e să le oferim toate, repet: TOATE condițiile pentru ca ei să fie în siguranță, în tot contextul ăsta nesigur.

Am avut, azi, o întâlnire cu inspectorul școlar general Cornel Sandu și colegii din primărie cărora le-am desemnat relația cu școlile și grădinițele. Punem pe hârtie fiecare detaliu și scenariu pentru ca, la Alba Iulia, școala să înceapă cu dreptul. Și să rămână așa.

Pentru a scuti școlile de timp pierdut, vom asigura un stoc tampon de 200 000 de măști în unitățile de învățământ. Dezinfectantul de mâini și cel pentru suprafețe, la fel. Ținem legătura cu managerii pentru absolut orice e nevoie. Chiar azi, vom propune în Consiliul Local, ca răspuns la o problemă comună semnalată din școli, alocarea de fonduri pentru echipamente IT folosite în laboratoare.

În privința obiectivelor interne, de nuanțe privind organizarea circuitelor s.a.m.d., nu intervenim. Însă, solicit directorilor să fie fermi în privința măsurilor de siguranță asumate. Trebuie să asigurăm normalitatea, daca se mai poate numi așa. Iar asta înseamnă că școala este locul cel mai bun pentru copii să învețe.”, a scris Voicu Paul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea