Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„Voi trei veți dispărea!”: Bărbatul din Alba care, orbit de gelozie, a amenințat cu maceta mai multe persoane și-a primit condamnarea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Voi trei veți dispărea!”: Bărbatul din Alba care, orbit de gelozie, a amenințat cu maceta mai multe persoane și-a primit condamnarea

Un bărbat din Alba, a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 1 an 1 lună și 10 zile de închisoare, cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violente și amenințare.

În actul de sesizare s-a reţinut că, în data de 08.07.2023, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla la domiciliul persoanei vătămate, din Ocna Mureș, având asupra sa, disimulată, o macetă, inculpatul a adresat amenințări cu acte de violență persoanelor vătămate spunându-le: Voi trei veți dispărea! și, ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla la domiciliul persoanei vătămate, a aplicat lovituri cu un cutter persoanelor vătămate, cauzându-le leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale.

În fapt, instanța reține că inculpatul şi numita au fost căsătoriţi până în anul 2020 când s-a pronunţat desfacerea căsătoriei, însă au continuat să locuiască împreună în imobilul situat administrativ în oraş Ocna Mureş unde inculpatul petrecea doar weekendul, în timpul săptămânii fiind plecat la muncă.

Ulterior separării, numita a început o relaţie cu persoana vătămată, petrecând timpul zilei la locuinţa acestuia din Ocna Mureş şi revenind seara la locuinţă.

Deoarece în seara zilei de 07.07.2023 a aflat de la un prieten al concubinului că inculpatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-i teamă de inculpat, numita s-a hotărât să rămână la locuinţa concubinului.

Ca urmare, în ziua de 08.07.2023, în jurul orei 11:30, inculpatul s-a deplasat la locuinţa concubinului fostei soţii, însă a fost îndepărat din locuinţă de către fratele concubinului persoanei vătămate.

La scurt timp, în jurul orei 13:00, inculpatul, purtând cu acesta o macetă în teacă, învelită într-un hanorac, a revenit la locuinţa persoanei vătămate şi a intrat în curtea imobilului unde a adresat cuvinte injurioase şi ameninţări personelor vătămate .. şi … şi fostei soţii, transmiţându-le acestora: „Voi trei veţi dispărea!”. Observând obiectul purtat de către inculpat, persoanele vătămate au alertat orgenele de poliţie care s-au prezentat la locul incidentului, îndepărtându-l pe inculpat de locuinţa acestora.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se depune la Judecătoria Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea