Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Voi participa la inaugurarea unui parc ce practic încă nu există”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Florin Roman, vicepreşedinte al PNL Alba, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că va onora, alături de ceilalţi albaiulieni dornici de spaţii verzi, invitaţia primarului Mircea Hava de a participa la inaugurarea parcului din interiorul şanţurilor Cetăţii Alba Carolina, „cel mai mare din Alba Iulia”, după cum au apreciat cei care l-au amenajat. „Paradoxul este că sâmbătă, oficialităţile locale vor inaugura un parc ce nu există încă, practic”, a spus Roman. El a precizat că va fi prezent la inaugurare alături de reprezentanţi ai societăţii civile, alături de cei care au militat pentru salvarea unui părculeţ care este încă în picioare, respectiv scuarul Custozza. Liderul liberal a reiterat  ideea pe care a lansat-o zilele trecute, respectiv aceea că primarul Hava nu mai este  „primarul dumneavoastră” ci s-a ascuns sub poalele unor „moguli de carton” care s-au îmbogăţit de pe urma unor contracte cu statul şi care conduc acum oraşul, fără a ţine cont de interesele reale ale populaţiei.   „Mircea Hava nu mai este acum primarul „I love…Alba Iulia” ci a devenit, între timp, primarul  „I love… money”. Hava are dreptate când declară că nu face politică la primărie, sunt întrutotul de acord cu dânsul: nu face politică, ci face afaceri. Pentru el nu mai contează că avem un oraş plin de şomeri, că judeţul Alba este pe unul dintre locurile fruntaşe în Transilvania, în această privinţă. Bine că o să avem băncuţe pe care să se aşeze turiştii străini, aşa încât şomerii noştri să vadă totuşi cum arată un om care o duce bine…”, a concluzionat Roman. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

După o zi plină, cu momente festive, solemne și de evocare a istoriei, cei care au venit să sărbătorească Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia și-au dorit să se relaxeze cu mult așteptatele artificii.

Citește și: LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia! Mii de oameni s-au strâns pentru a privi show-ul pirotehnic din Cetate

 

Dar în oraşul în care acum 105 de ani a avut loc Unirea Transilvaniei cu România şi formarea României Mari, spectacolul de artificii s-a lăsat așteptat, începând cu mai bine de o oră mai târziu decât era anunțat în programul oficial.

Motivele pentru care artificiile au fost amâmate se pare că au fost întârzierile produse în cadrul spectacolului artistic.

Oamenii adunați în Piața Cetății pentru a admira focul de artificii și-au exprimat nemulțumirea în postări pe rețelele de socializare în care cereau lămuriri privind întârzierea, dar și ora la care avestea vor avea loc.

Spectacolul de artificii a început totuși în jurul orei 21.40, după mai bine de o oră de întârziere, și deși au fost spectaculoase , mulți oameni, în special familiile cu copii au renunțat să mai aștepte și au plecat spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare