Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Vlăduț Popa (CSU Alba Iulia), în cantonament cu Hermanstadt | Paleoca (CS Ocna Mureș), în tratative cu studenții

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Apărătorul Vlăduț Popa (CS Universitatea Alba Iulia) este testat în această perioadă de către prim-divizionara Hermanstadt, iar fundașul central a fost inclus de antrenorul Mariua Măldărășanu în efectivul deplasat în Antalya pentru un cantonament centralizat în perioada 4-14 ianuarie.

Venit la divizionara terță albaiuliană în vară, de la ACSO Filiași, Vlăduț Popa s-a impus rapid ca titular în centrul defensivei, fiind în același timp și unul dintre jucătorii under (născut în 2002). Ar fi a 8-a plecare în această pauză din efectivul studenților, după despărțirile de V. Domșa, Costiniuc, Budin, Ov. Truță, Ad. Hăprian, Cos. Năcreală și Al. Costea.

În contrapartidă, studenții au obținut semnătura atacantului Andrei Vasinc (din comuna Unirea, ultima dată în Malta), dar și a fundașului Lorand Kis (26 de ani, ultimele 6 luni la Jiul Petroșani). Venirea acestuia, care anterior a evoluat la SCM Zalău, perioadă în care a suferit o gravă accidentare, ruptură la ligamente și o intervenție chirurgicală, ar ridica la 3 numărul fotbaliștilor de la CSU care au trecut prin Valea Jiului, după Liviu Herci și Octavian Ionică. De asemenea, gruparea albaiuliană poartă tratative pentru aducerea lui Cristian Paleoca (23 de ani, CS Ocna Mureș, mijlocaș care în prima parte a sezonului a fost folosit fundaș central).

CS Universitatea este cea mai grăbită formație din Alba, reluarea pregătirilor fiind prevăzută în 16 ianuarie. Până la plecarea în cantonamentul centralizat de la Covasna, în 30 ianuarie, se încearcă legarea unui meci amical, în 23 ianuarie, cu o echipă din județ. “Plecarea lui Vlăduț Popa va reprezenta o pierdere pentru noi. Acesta s-a integrat treptat, era și jucător under, dar în același timp ne bucură că are șansa să evolueze la un nivel superior”, a admis Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea