Rămâi conectat

Actualitate

Vitezomanii județului Alba: Aproape 200 de șoferi, sancționați pentru că au călcat prea tare pedala de accelerație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au depistat, pe parcursul a 5 zile, 644 de participanţi la traficul rutier ce au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Faţă de 22 de şoferi, complementar amenzii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

În perioada 20 – 24 august 2018, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, împreună cu poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea participanţilor la trafic ce nu respectă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi 458 de conducători auto şi 107 pietoni ce au încălcat regulile de circulaţie rutieră.

Cele mai multe amenzi (186) au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză.

22 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, cei mai mulţi datorită faptului că nu au acordat prioritate ( 10 pietonilor şi 7 autovehiculelor).

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 64.130 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea