Rămâi conectat

Politică Administrație

Viorica Dăncilă, vizită cu miniștrii sâmbătă, la Alba Iulia. Întâlnire cu oameni de afaceri din județ și liderii PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viorica Dăncilă se va afla în vizită, sâmbătă, la Alba Iulia împreună cu o parte dintre miniștrii din Guvern.

Premierul României se va întâlni cu liderii PSD din județ, dar și cu oameni de afaceri, printre care directorii Fabricii de Arme din Cugir și cei ai Cuprumin Abrud.

Potrivit unor surse, Dăncilă va ajunge încă de vineri la Alba Iulia, dar vizita acesteia nu a fost încă confirmată oficial și nici locul în care vor avea loc întâlnirile.

Alături de Viorica Dăncilă este așteptat ministrul Niculae Bădălău care va purta discuții cu reprezentanții celor două companii, respectiv Fabrica de Arme și Cuprumin Abrud.

De asemenea, ministrul Cuc se va afla în județul Alba încă de joi și va vizita din nou șantierele autostrăzii Sebeș-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea