Rămâi conectat

Politică Administrație

Viorica Dăncilă, o nouă gafă monumentală: „Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă și a spus într-un discurs electoral, la Mărășești, în Vrancea, că luptă împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii.

Premierul demis Viorica Dăncilă s-a aflat, ieri, într-o vizită electorală în judeţul Vrancea. După o baie de mulțime și discursuri de campanie, Viorica Dăncilă l-a atacat pe Klaus Iohannis și a spus că luptă nu împotriva unui om, ci… și a țării.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a mai spus nu cu mult timp în urmă că „vrea să reducă democrația” în România: „Putem spune pe scurt că reducem democrația … reducem birocrația și reducem termenele”, a declarat premierul PSD anul trecut.

În vizita de duminică în Vrancea, premierul demis a mai comis un gest controversat: Dăncilă și ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea au făcut poze cu nou-născuți de la secția de neonatologie de la Spitalul Județean din Focșani.

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, au fost duse în secțiile renovate ale Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani – neonatologie și pediatrie. Cum încă acestea erau venite direct de pe stradă, însoțite de un alai de jurnaliști și oficiali, directorul Spitalului – Constantin Mândrilă (fost condamnat definitiv pentru furt de conserve din Rezerva de Stat) a permis accesul în aceste secții iar cele două doamne au luat bebelușii în brațe și au mers la copiii bolnavi din secții.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea