Rămâi conectat

Politică Administrație

Viorica Dăncilă, desemnată preşedinte interimar al OFSD. Marcela Dărămuș a participat la ședința Comitetului Executiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 27 martie, la sediul central al PSD din Bucureşti a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al Organizaţiei Femeilor Social Democrate din România (OFSD) pentru desemnarea preşedintelui interimar al organizaţiei, funcţie rămasă vacanta ca urmare a obţinerii unei alte funcţii de către Rovana Plumb, preşedintele ales al OFSD in anul 2013.

viorica-dancila-presedinte-interimar-organizatie-femei-psdCât s-a aflat la conducerea femeilor social-democrate, recent aleasa preşedinte al Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a reuşit să consolideze cea mai puternică organizaţie politica a femeilor din România.

Proiectele duse la bun sfârşit, acţiunile naţionale, regionale şi locale pe care le-a iniţiat sau determinat au crescut forţa şi gradul de implicare a femeilor social-democrate atât în PSD cât şi pe scena politicii româneşti şi europene.

Pentru tot ce a făcut şi pentru felul în care a muncit, pentru recunoaşterea meritelor şi drepturilor femeilor din politica românească a primit mulţumirile organizaţiei dar şi felicitările preşedintelui PSD, Victor Ponta.

Comitetul executiv a desemnat-o pe eurodeputata Viorica Dăncilă să asigure interimatul la preşedinţia organizaţiei până în luna octombrie a acestui an cand va fi organizata Conferinţa Naţională a OFSD.

Sarcina principală a preşedintelui interimar este de a asigura organizarea conferinţelor judeţene de reconfirmare sau de alegeri, acolo unde este cazul, a reprezentantelor femeilor social-democrate şi organizarea Conferinţei Naţionale pentru alegerea noii conduceri a OFSD. Totodată va trebui sa supună unei dezbateri publice “Pactul pentru demnitatea femeii”, lansat
pe 7 martie de către OFSD.

Din judeţul Alba, a participat Marcela Dărămuş, preşedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate Alba, vicepreşedinte la nivel naţional: ”Mulţumiri Rovanei Plumb, care a construit si a condus 10 ani Organizaţia de femei a PSD – azi preşedinte al Consiliului National al PSD, mult succes Vioricăi Dancilă care de azi conduce interimar Organizaţia de femei a PSD!”, transmite PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea