Viorica Dăncilă: „Ca președinte al României, mă voi comporta cu respect și cu unitate. Președintele trebuie să fie al tuturor românilor”

Aflată în în turneu electoral prin ţară, Viorica Dăncilă a participat la Alba Iulia la o conferință de presă la ieșirea de la Conferința Județeană a PSD.

Viorica Dăncilă a declarat că prioritatea principală a PSD este cea a câștigării alegerilor prezidențiale, dar și a alegerilor locale și parlamentare de anul viitor.

Dacă va fi aleasă președinte al României, premierul a declarat că se va purta cu respect și unitate și va avea o abordare diferită de cea a lui Klaus Iohannis.

„Ca și președinte al României, mă voi comporta cu respect și cu unitate, prin faptul că nu o să fiu de acord să mai existe această dezbinare între seniori și cei mai tineri. Voi avea o altă abordare în ceea ce privește relațiile instituționale între Administrația Prezidențială, Guvern și Parlament, indiferent de culoarea politică, pentru că în fond, președintele României este cel care trebuie să îi adune pe toți, este cel care trebuie să aducă echilibru și consens.

În același timp, nu o să împart România în două, nu o să spun niciodată Guvernul meu și celălalt Guvern. Așa cum în calitate de prim-ministru am luat decizii pentru toți românii, indiferent de culoarea politică, indiferent că au votat sau nu au votat, eu sunt prim-ministrul tuturor românilor, așa și președintele trebuie să fie, al tuturor românilor”, a spus premierul Dăncilă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...