Rămâi conectat

Politică Administrație

Viorica Dăncilă: „Ca președinte al României, mă voi comporta cu respect și cu unitate. Președintele trebuie să fie al tuturor românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aflată în în turneu electoral prin ţară, Viorica Dăncilă a participat la Alba Iulia la o conferință de presă la ieșirea de la Conferința Județeană a PSD.

Viorica Dăncilă a declarat că prioritatea principală a PSD este cea a câștigării alegerilor prezidențiale, dar și a alegerilor locale și parlamentare de anul viitor.

Dacă va fi aleasă președinte al României, premierul a declarat că se va purta cu respect și unitate și va avea o abordare diferită de cea a lui Klaus Iohannis.

„Ca și președinte al României, mă voi comporta cu respect și cu unitate, prin faptul că nu o să fiu de acord să mai existe această dezbinare între seniori și cei mai tineri. Voi avea o altă abordare în ceea ce privește relațiile instituționale între Administrația Prezidențială, Guvern și Parlament, indiferent de culoarea politică, pentru că în fond, președintele României este cel care trebuie să îi adune pe toți, este cel care trebuie să aducă echilibru și consens.

În același timp, nu o să împart România în două, nu o să spun niciodată Guvernul meu și celălalt Guvern. Așa cum în calitate de prim-ministru am luat decizii pentru toți românii, indiferent de culoarea politică, indiferent că au votat sau nu au votat, eu sunt prim-ministrul tuturor românilor, așa și președintele trebuie să fie, al tuturor românilor”, a spus premierul Dăncilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea