Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIOLENȚĂ în clasa unui liceu: Un elev de 12 ani a fost înjunghiat cu un briceag de un coleg

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIOLENȚĂ în clasa unui liceu: Un elev de 12 ani a fost înjunghiat cu un briceag de un coleg

Un incident violent a avut loc, luni, într-un liceu din municipiul Târgovişte. Un elev în vârstă de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un briceag, în zona piciorului, de către un coleg de clasă. Primele date arată că leziunile sunt superficiale, anunță news.ro.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, incidentul a avut loc chiar într-una dintre sălile de clasă ale liceului în urma unui conflict spontan între doi elevi.

„La data de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgovişte, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev de 12 ani, ar fi rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă. Se pare ca evenimentul s-ar fi produs in timpul pauzei, in sala de clasa, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale”, transmite IPJ Dâmboviţa.

În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru infracţiuni de lovire sau alte violente şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea