Rămâi conectat

Curier Județean

Vinţu de Jos: Recidivist reţinut de poliţişti pentru înşelăciune

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victima infractorului a fost un vârstnic de 84 de ani, care în data de 4 ianuarie a mers la Secţia de Poliţie din Vinţu de Jos şi a mărturisit că în urmă cu două zile a fost minţit şi înşelat de un consătean.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că luni, 2 decembrie, T.R., de 47 de ani, din comuna Vinţu de Jos, i-a solicitat păgubitului suma de 370 de lei, susţinând că aceasta este contravaloarea unui viţel pe care fiul octogenarului l-ar fi cumpărat şi pentru achitarea acestuia l-ar fi însărcinat pe şarlatan să meargă şi să îi aducă banii de acasă. Pentru a fi şi mai convingător T.R. i-a înmânat vârstnicului un plic în care a declarat că se găseşte actul de proprietate asupra animalului, plic care în realitate era gol.

În cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie, suspectul, care are antecedente penale, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, în baza unei ordonanţe. În cursul zilei de azi acesta este prezentat parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea