Ziarul Unirea

Vinţu de Jos: Recidivist reţinut de poliţişti pentru înşelăciune

Victima infractorului a fost un vârstnic de 84 de ani, care în data de 4 ianuarie a mers la Secţia de Poliţie din Vinţu de Jos şi a mărturisit că în urmă cu două zile a fost minţit şi înşelat de un consătean.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că luni, 2 decembrie, T.R., de 47 de ani, din comuna Vinţu de Jos, i-a solicitat păgubitului suma de 370 de lei, susţinând că aceasta este contravaloarea unui viţel pe care fiul octogenarului l-ar fi cumpărat şi pentru achitarea acestuia l-ar fi însărcinat pe şarlatan să meargă şi să îi aducă banii de acasă. Pentru a fi şi mai convingător T.R. i-a înmânat vârstnicului un plic în care a declarat că se găseşte actul de proprietate asupra animalului, plic care în realitate era gol.

ELIT

În cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie, suspectul, care are antecedente penale, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, în baza unei ordonanţe. În cursul zilei de azi acesta este prezentat parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune. (B.P.)

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136