Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vineri și miercuri: „Magia lui Mikey Mouse” și „Sânziana și Pepelea”, spectacole de teatru pentru copii, la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de spectacole „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui vineri, 17 ianuarie 2020, începând cu ora 17:00, respectiv miercuri, 29 ianuarie 2020, începând cu ora 10:00 și 11:00, două spectacole de teatru dedicate copiilor.

Spectacolul „Magia lui Mikey Mouse”, pus în scenă de compania de teatru „Showlandia” din Târgu-Jiu, în data de 17 ianuarie 2020, de la ora 17:00, va constitui prilejul întâlnirii cu cele mai îndrăgite personaje din lumea desenelor animate și interacționării cu acestea prin intermediul jocului și cântecului.

Spectacolul „Sânziana și Pepelea”, pus în scenă de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba-Iulia, în data de 29 ianuarie 2020, de la orele 10:00 și 11:00, va aduce în prim-plan bucuria jocului și frumusețea poveștilor de altădată, presărate cu întâmplări hazlii și aventuri cu împărați, regi, zâne, zmei sau duhuri ale pădurii.

Vă așteptăm, cu drag, în lumea copilăriei!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Zece reguli esențiale pentru drumeții în siguranță pe perioada de minivacanță: Precizările făcute de Salvamont România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Zece reguli esențiale pentru drumeții în siguranță pe perioada de minivacanță: Precizările făcute de Salvamont România Salvamont România a întocmit o listă de 10 reglui esențiale pentru oamenii care doresc să facă drumeții în perioada de minivacanță. Având în vedere creșterea numărului de turiști din această perioadă, determinată de minivacanța de 1 Mai și Paște, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea