Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VINERI și MARȚI: Grupul Skepsis încheie anul 2014 cu două seri de spectacol la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cerere in casatorie Skepsis33Grupul Skepsis încheie și anul 2014 cu un eveniment de traditie în activitatea trupei: Serile Skepsis, doua seri de spectacol.

Astfel, vineri, 5 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Studenților va avea loc spectacolul de divertisment Decembrie DeVreme, care va include Poezie, Teatru Umor si Folk –  un spectacol ce lansează provocarea trecerii de la sensibilitate si meditaţie (prezentarea câtorva poeme din din volumul BIBLICELE II, de Ioan Adrian Popa) la absurdul teatrului Ionescian (Lacuna, de E.Ionescu) la satira cu Skepsis. Aceasta prima seara este dedicată strângerii de fonduri pentru cazul elevului Ciprian Beniamin Clamba (Liceul de Arte „Regina Maria”), care are nevoie urgenta de operatie.

Marţi, 9 decembrie, de la ora 19.00, tot la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, a doua seara Skepsis vă oferă una dintre cele mai savurate reprezentaţii din repertoriu, spectacolul de teatru Comedia Neagră, adaptare după P. Shaffer.

Biletele (10 lei preţ întreg; 5 lei redus pentru elevi, studenţi şi pensionari) se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor, începând de miercuri, între orele 09.00 – 16.00 sau la intrare.

Cele doua spectacole marchează finalul proiectului Stagiunea cu Skepsis, prin care Grupul Skepsis şi-a propus să ofere albaiulienilor zece spectacole de teatru şi divertisment în 2014, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

”Mulţumim partenerilor şi sponsorilor pentru importanta susţinere pe partea materială şi financiară a proiectului. Toate încasările din spectacole urmează a fi reinvestite în dezvoltarea necesarului tehnic al trupei şi în punerea în scenă de noi spectacole pentru a reedita proiectul şi anul viitor”, a afirmat echipa Skepsis.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud.

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea