Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Show de karaoke sub cerul liber, la terasa „Mira Summer” din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii petrecăreţi dornici să se destindă împreună cu gaşca sub cerul liber se pot distra vineri seara la o petrecere de karaoke în Şanţurile Cetăţii Alba Carolina. Terasa Mira Summer îşi aşteaptă clienţii într-un ambient plăcut, cu aer medieval, băuturi răcoritoare, muzică pe toate gusturile, mese şi bănci confortabile şi un ring de dans… cât încape. Plus de asta, cei care vor  să-şi etaleze talentul într-ale cântatului îşi vor putea urmări versurile melodiilor alese pe… zidurile Cetăţii, acolo unde acestea vor fi proiectate.

Terasa Mira Summer47Nopţi albe pline de distracţie. Asta şi-a propus să ofere în această vară terasa Mira Summer din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina tuturor celor care adoră distracţia în aer liber. În fiecare marţi şi vineri seara îşi provoacă clienţii să-şi demonstreze talentele şi abilităţile muzicale într-un show de karaoke, iar în zilele de sâmbătă va organiza petreceri tematice, dar şi seri de muzică live cu artişti cunoscuţi.

Microbiştii au şi ei locul lor aici. Aceştia vor putea viziona partidele de fotbal din cadrul Campionatului Mondial “Brazilia 2014”, pe 2 televizoare LCD, poziţionate în aşa fel încât oriunde ar sta aşezaţi la masă pe terasă, să poată urmări meciul.

Vineri, la petrecerea de karaoke, Dj Bogdan, un tânăr plin de umor şi energie, se va ocupa de bună dispoziţia petrecăreţilor. A pregătit deja microfoanele şi negative din plin pentru toţi cei cu chef de distracţie. Startul la „nebunia muzicală” se dă la ora 22.00. Intrarea este liberă.

Pentru ca să fiţi siguri că veţi avea parte de o seară de neuitat alături de cei mai buni prieteni organizatorii au pus la dispoziţie numărul de telefon, 0749077069 pentru rezervări şi sugestii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea