Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Lansarea volumului „Incendiu în albastru”, semnat de Viorel Şerban, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga”

Alexandra Mates

Publicat

în

Afis lansare Viorel Serban-1Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba va găzdui vineri, 16 mai 2014, începând cu ora 14,00,  lansarea volumului „Incendiu în albastru”, apărut sub semnătura lui Viorel Şerban la Editura Limes din Cluj-Napoca. Evenimentul organizat în colaborare cu Asociaţia Nevăzătorilor, Filiala Interjudeţeană Alba-Hunedoara se va bucura de prezenţa criticului literar Ion Podosu şi a poetului albaiulian Ioan Adrian Popa. Sunt invitaţi membri ai Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara, precum şi iubitori de literatură din judeţele Alba, Cluj şi Hunedoara.

Viorel SerbanViorel Şerban s-a născut la 27 martie 1951, în localitatea Peştera, lângă Brad. La zece ani destinul îi răpeşte vederea, dăruindu-i în schimb lumina cuvântului, pe care autorul îl va preschimba în literatură.  Autorul debutează în 2001 cu un volum de poeme intitulat În umbra cuvintelor căruia îi vor urma: Feţele trecutului (proză scurtă, 2003),  Prizonierul iluziilor  (poeme – 2005), Colecţionarul de amintiri (proză scurtă, 2007), Dacă ar fi un roman (roman autobiografic, 2011)

„Vă invităm să descoperiţi împreună cu noi universul creaţiei lui Viorel Şerban şi să vă lăsaţi purtaţi pe aripile muzicii într-un microrecital de chitară susţinut de Andrei Biro, elev la clasa de chitară a prof. Dragoş Tudor de la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea