// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VINERI: ”Istoria prin artă”. Expoziție cu lucrări de pictură și de modelaj-ceramică realizate de elevi de la Liceul de Arte din Alba Iulia, la Palatul Apor

istoria prin artaVineri, 17 iunie 2016, ora 11.30, la Palatul Apor din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, va avea loc vernisajul expoziției „Istoria prin artă”, realizată cu participarea elevilor talentați de la Liceul de Artă „Regina Maria”.

Această expoziție este rezultatul colaborării Departamentului de Istorie, Arheologie și Muzeologie cu cadrele didactice și elevii de la Liceul de Artă.

Lucrările de pictură și de modelaj-ceramică au fost realizate de elevi din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a, în cadrul unei activități din programul „Școala altfel”, găzduită în spațiile DIAM în perioada 18-22 aprilie anul curent.

Coordonatorii activității au fost lector univ. dr. Cornelia Popa-Gorjanu, conservator Ștefan Lipot și conservator Alin Cădan și cadrele didactice Cristina Pop, Livia Bar, Nicolae Ispas și Gheorghe Urdea.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

loading...