VINERI: ”Cu viața mea apăr viața”, concurs de protecție civilă organizat de ISU Alba. Participă elevi ai şcolilor generale şi liceelor din judeţ

În data de 25.05.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Alba, organizează concursurile cercurilor tehnico-aplicative ale elevilor cu tematică de prevenire şi stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor” şi de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”.

La această activitate sunt aşteptaţi peste 90 de elevi ai şcolilor generale şi liceelor din judeţul Alba, constituiţi în 18 echipe ( 4 la secţiunea cu tematică de prevenire şi stingere a incendiilor şi 14 la secţiunea cu tematică de protecţie civilă ).

Concursurile vor consta în 2 probe ( teoretice şi practice) care se vor desfăşura după următorul program:

  1. începând cu ora 09.00, probele teoretice, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia şi Facultatea de Teologie Ortodoxă Alba Iulia.
  2. începând cu ora 11.30 probele practice, pe Stadionul Municipal „Cetate” din Alba Iulia.

În cadrul concursurilor, copiii îşi vor dovedi atât cunoştinţele teoretice, cât şi abilităţile practice pe linia gestionării situaţiilor de urgenţă.

Eforturile depuse de elevi vor fi  răsplătite cu premii (articole sportive, medalii, cupe şi diplome) acordate de Consiliul Judeţean Alba.

Urăm succes tuturor concurenţilor!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...