Vineri, CSM Școlar Reșița – Industria Galda de Jos | Greu în Valea Domanului…

Paul Voicu - Primar 2020

Industria Galda de Jos va încheia cel mai modest tur petrecut în eșalonul terț cu o deplasare extrem de dificilă în Valea Domanului, vineri, 30 noiembrie, de la ora 14.00.

În fața formației pregătite de Paul Ciucă stă CSM Școlar Reșița (locul 7, cu 23 de puncte), cea mai în formă echipă a Seriei a 4-a în acest moment, relansată în cursa spre promovare după preluarea de către Leo Doană. “Rosso-nerii” din Banat s-au reinventat în ultimele 6 dispute și sunt neînvinși de 6 săptămâni, în care au strâns 14 puncte (remize acasă cu FC Avrig și Național Sebiș), au primit un singur gol (etapa trecută, la Dumbrăvița) și au trei succese la rând.

ELIT

În schimb Industria a ajuns pe loc retrogradabil (13, cu 15 puncte), după cele două eșecuri în derby-urile “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir. “Întâlnim vineri poate cea mai în formă echipă a finalului de tur, care a făcut investiții importante în vară și doar startul ratat a făcut să nu fie pe locurile fruntașe în acest moment. Noi, pentru a avea vreo șansă, trebuie să facem un meci mare și să nu mai facem gafe majore, prin care să oferim pe tavă victoria adversarilor, așa cum am făcut în ultimele două meciuri. Dorință avem, mai rămâne să și putem”, a transmis antrenorul Paul Ciucă. Vizitatorii au șanse reduse să-i folosească în acest ultim joc al anului pe M. Cristea (probleme cu rinichii) și Bedelean (probleme la inghinali), dar speră în schimb în recuperarea lui Fl. Schiau, urmând să reintre D. Lupșan și Cioară, după suspendări.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...