Rămâi conectat

Politică Administrație

Vineri, 24 martie 2017, şedinţă ordinară a Consiliului Local Abrud, în care se va supune spre aprobare bugetul local pe 2017. Vezi întreaga ordine de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Local Abrud este convocat de primarul Nicolae Simina în ședință publică ordinară pentru vineri, 24 martie. Pentru această întrunire care se va desfășura în sala de şedinţe ,,Avram Iancu” din cadrul Primăriei Abrud, cu începere de la ora 13, a fost propus următorul

Proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind atribuirea în proprietatea solicitanților Manea Cornel și soția Manea Felicia a terenului aferent construcțiilor, conform art. 36 din Legea nr.18/1991, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Înțelegerii de cooperare între orașul Abrud și orașul Dabas, județul Pesta, din Ungaria.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui nou contract de închiriere a imobilului de natură locuință din fondul locativ situat în orașul Abrud, Aleea  Rozelor, bl.I, ap.18.
4. Proiect de hotărâre privind privind aprobarea  rețelei școlare a unităților de învățământ de pe raza administrativ-teritorială a orașului Abrud, pentru anul școlar 2017-2018.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de utilizare a microbuzelor de transport școlar.
6. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la H.C.L. Abrud nr.118/2016, privind stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul orașului Abrud.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului anual de execuție al bugetului local la 31 decembrie 2016.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local și a Listei obiectivelor de investiții propuse a se realiza în anul 2017.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual de achiziții publice pentru anul 2017.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de funcții a aparatului de specialitate al primarului și a celorlalte servicii din subordinea consiliului local, pentru anul 2017.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind gestionarea câinilor fără stăpân.
– Probleme curente.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea