Vineri, 24 martie 2017, şedinţă ordinară a Consiliului Local Abrud, în care se va supune spre aprobare bugetul local pe 2017. Vezi întreaga ordine de zi

Consiliul Local Abrud este convocat de primarul Nicolae Simina în ședință publică ordinară pentru vineri, 24 martie. Pentru această întrunire care se va desfășura în sala de şedinţe ,,Avram Iancu” din cadrul Primăriei Abrud, cu începere de la ora 13, a fost propus următorul

Proiect al ordinii de zi:

ELIT

1. Proiect de hotărâre privind atribuirea în proprietatea solicitanților Manea Cornel și soția Manea Felicia a terenului aferent construcțiilor, conform art. 36 din Legea nr.18/1991, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Înțelegerii de cooperare între orașul Abrud și orașul Dabas, județul Pesta, din Ungaria.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui nou contract de închiriere a imobilului de natură locuință din fondul locativ situat în orașul Abrud, Aleea  Rozelor, bl.I, ap.18.
4. Proiect de hotărâre privind privind aprobarea  rețelei școlare a unităților de învățământ de pe raza administrativ-teritorială a orașului Abrud, pentru anul școlar 2017-2018.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de utilizare a microbuzelor de transport școlar.
6. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la H.C.L. Abrud nr.118/2016, privind stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul orașului Abrud.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului anual de execuție al bugetului local la 31 decembrie 2016.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local și a Listei obiectivelor de investiții propuse a se realiza în anul 2017.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual de achiziții publice pentru anul 2017.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de funcții a aparatului de specialitate al primarului și a celorlalte servicii din subordinea consiliului local, pentru anul 2017.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind gestionarea câinilor fără stăpân.
– Probleme curente.

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...