Rămâi conectat

Politică Administrație

Vineri, 19 iulie, şedinţă ordinară la Consiliul Local Cugir – 15 puncte pe ordinea de zi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarie-CUGIR-358Consiliul Local al Oraşului Cugir se întruneşte vineri, 19 iulie, începând cu ora 11.00, în şedinţă ordinară având spre dezbatere pe ordinea de zi, 15 proiecte de hotărâre printre care, „Aprobarea rectificării bugetului local al Oraşului Cugir pe anul 2013”, „Aprobarea alocării sumei de 500.000 lei din excedentul înregistrat la finele anului 2012 pentru finanţarea în 2013 a cheltuielilor de dezvoltare”, „Aprobarea modificării unor anexe din HCL nr. 26/2013 privind Organigrama, Statutul de funcţii şi numărul de personal pentru aparatul de specialitate al primarului pe anul 2013”, „Aprobarea Comisiei Sociale de analiza şi soluţionare a cererilor de locuinţe din domeniul privat al Oraşului Cugir”.

Prezentam mai jos celelalte puncte de pe Ordinea de zi:

         I.

  1. – Aprobarea completării HCL nr. 76/2013 în sensul transmiterii dreptului de participare în competiţii sportive către Asociaţia „Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939”

  2.- Însuşirea nivelului cotizaţiei ce revine oraşului Cugir pentru anul 2013, în calitate de membru fondator al Asociaţiei „Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939”.

   3. – Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta a cadrelor didactice pe luna iunie 2013.

  4. – Aprobarea art. nr.3 din HCL nr. 87/2013 privind participarea Consiliului local al oraşului Cugir la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2013.

   5. – Acordul pentru atribuire în proprietate a terenului aferent construcţiei prin Ordin al Prefectului cetăţenilor Bulzan Cosmin Liviu şi soţia Bulzan Iona Maria.

    6. – Aprobarea vânzării imobilului PT 16 situat administrativ str., Rozelor nr. 14.

    7. – Aprobarea vânzării P.T. 20 situat administrativ str. Alexandru Ioan Cuza.

   8. – Atestarea apartenenţei la domeniul privat al Oraşului Cugir a 7 parcele situate administrativ pe str. Raul Mic nr. 138

   9. – Aprobarea modificării anexei HCL nr 106/2009 în sensul precizării valorii investiţiilor înregistrate de A.N.L. la imobilele de pe strada Narciselor si 21 Decembrie 1989

   10. – Aprobarea modificării anexei HCL nr. 80/2013 în sensul corectării valorii de inventar a imobilelor „Drumuri forestiere” incluse în inventarul domeniului public al Oraşului Cugir

   11. – Aprobarea modificării art. nr. 1 din HCL nr 2/2011 privind componenta Comisiei Locale de Ordine Publica

        II.

 –   Informarea Oficiului Contencios privind soluţionarea cauzelor în care este parte Consiliul Local, aflate pe rolul instanţelor de judecată în luna iunie 2013.

         III

– Probleme diverse

Autor: Constantin Predescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea