// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Viitorul Spicul Daia Română: rocadă între frați pe banca tehnică, Horea Ciucă „principal”, Paul Ciucă – doar jucător

Viitorul Spicul Daia Română, echipa de Liga a 4-a, a făcut rocada pe banca tehnică, fiind practic o mutare în familia Ciucă: noul antrenor principal este Horea, ajutat de Gheorghe Scheau (secund), iar Paul va rămâne numai jucător.

Mutarea s-a produs după victoria de la Baia de Arieș, din etapa a 12-a, când unicul gol a fost înscris de… antrenorul jucător Paul Ciucă, golgheterul dăienilor în această stagiune, cu nouă reușite. Motivul este unul obiectiv, Paul Ciucă are un program extrem de încărcat, acesta activând, cu succes, la două echipe: „principal” la Industria Galda de Jos în eșalonul terț, cu care se clasează pe locul secund în Seria a 5-a și antrenor-jucător la formația dăiană, al cărui membru fondator a fost în 2014, avnd și calitatea de vicepreședinte.

S-a acumulat foarte multă oboseală, activând pe mai multe fronturi. Este mult mai bine așa, eu rămân jucător, o să pun umărul din teren și dacă este nevoie o să-l ajut cu sfaturi pe Horea, care oricum mă substituia la antrenamente, în trecut, când eu nu puteam participa„, a declarat Paul Ciucă, ce se identifică practic cu inimoasa echipă ce a rămas singura reprezentantă a comunei Daia Română în Liga a 4-a.

 

Dan HENEGAR

loading...