Viitorul Abrud a acces în semifinale la zona juniorilor E!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Viitorul Abrud (antrenor Marius Pocol) s-a calificat în semifinalele etapei de zonă a juniorilor E şi va întâlni duminică dimineaţa pe CS Iernut. Moţii au terminat pe locul întâi în grupă, după ce au învins azi, în al doilea meci, cu 1-0 (1-0) pe Benţa Braşov, gol marcat de Răducu Pocol. Echipa din Munţii Apuseni a debutat vineri cu o remiză la etapa de zonă a întrecerii juvenile dedicate juniorilor E (copii născuţi în anul 2002) de la Tărlungeni, 1-1 (0-1) cu InterStar Sibiu. Golul moţilor a fost înscris de acelaşi Răducu Pocol, talentatul jucător care în etapa judeţeană a marcat 81 de goluri, un veritabil record. „Noi sperăm să continuăm pe acelaşi drum şi să ajungem în finală. Răducu a dovedit încă o dată ce calităţi de golgheter are„, a spus antrenorul Marius Pocol.

Viitorul Abrud reprezinta Alba la etapa de zonă de la Tărlungeni (Braşov),alături de echipe din Braşov, Mureş, Sibiu, Harghita, Covasna. La “zonă”, abrudenii au fost repartizaţi în grupă cu InterStar Sibiu (1-1) şi Benţa Braşov (1-0), în cealaltă grupă fiind ACS Odorheiu Secuiesc, CS Iernut şi Tâmpa Braşov (duminică sunt prevăzute semifinalele şi finalele).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Şi Unirea Juniors Alba Iulia a acces în semifinalele altei competiţii juvenile, zona Cupei „Hagi Danone”, de la Sibiu, urmând să joaca duminică dimineaţă cu Benţa Braşov.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Micuţii moţi au defilat în judeţ, cu 17 victorii şi o înfrângere, plus un golaveraj impresionant (154-13). Lotul campioanei judeţului Alba la această etapă de zonă îi cuprinde pe Paul Cioflică (portar), Radu Bălşan, Aurelian Iancu, Emilian Iancu, Valentin Oancea, Răducu Pocol, Ştefan Torockay, Octavian Burduf şi Raul Poşogan (jucători de câmp).

Dan HENEGAR