Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Zsebe Andrea din Alba Iulia, medaliată cu aur, argint și bronz la competiția „ Emirates Cup International Swimming Championship Dubai”

Ioana Neag

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zsebe Andrea din Alba Iulia, medaliată cu aur, argint și bronz la competiția „Emirates Cup International Swimming Championship Dubai”

O performanță deosebită a fost obținută de Zsebe Andrea, în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia, la un concurs internațional de natație desfășurat în Dubai. Tânăra a câștigat două medalii de aur, o medalie de argint și două medalii de bronz.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Vlad și Ecaterina, elevi la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu” din Alba Iulia, locul I la fazele județene ale Olimpiadelor de Fizică și Lingvistică și calificare la etapele naționale

Elevă a Liceului Teologic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” din Alba Iulia, legitimată la LPS Alba Iulia, Zsebe Andrea (14 ani) a reușit să obțină nu mai puțin de 5 medalii în cadrul competiției de natație din Dubai:

-două medalii de aur în probele de 100 metri bras și 200 m bras,
-o medalie de argint la 200 m mixt,
-două medalii de bronz la 50 m spate și 50 m bras.

YouTube video

În probele de 50 metri și 100 metri, s-a calificat în 4 finale: la 50 m spate, 50 m bras, 100 m bras și 50 m fluture, unde s-a clasat pe locul 9.

Citește și: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, rezultate excelente la un concurs internațional la Dubai | Medalii de aur pentru Ilinca Ileană-Pienariu, Andrea Zsebe și Attila Palfi

La invitația clubului APEX Academy Sports, al cărui team manager este Antoniu Motogna (fostul înotător al LPS Alba Iulia), 11 sportivi din Cetatea Marii Uniri, pregătiți de profesorii Daniela Bob și Nicolae Bob, dar și doi înotători masters, au concurat în „Hamdan Sports Complex”, în cadrul unei competiții de anvergură, cu peste 1100 de concurenți din 12 țări, al cărei ambasador a fost românul Robert Glința.

Deplasarea la acest concurs a fost posibilă datorită sprijinului în totalitate al părinților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea