// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Voluntari din Aiud au strâns gunoiul de pe stradă, în timp ce au făcut jogging. Acțiune după model suedez, organizată de un consilier local

Preluând modelul suedez, consilierul local Cosmin Georgiu a organizat, sâmbătă, o activitate cu totul nouă și inedită în municipiul nostru, transmit rrreprezentanții primăriei Aiud.

Sub sloganul Să învățăm de la…”suedeji”, sâmbătă 24 februarie, chiar în ziua de Dragobete, tocmai pentru a întări faptul că sunt îndrăgostiți de Aiud, voluntari de toate vârstele au participat la această acțiune de colectare a gunoiului stradal, în timp ce au făcut jogging.

Rezultatul celor aproximativ 3,3 km parcurși în ușoară alergare a fost colectarea a zeci de pungi de gunoi, dar, cea mai mare realizare a fost faptul că aiudenii au răspuns din nou la o acțiune de înfrumusețare a municipiului nostru.

Îi felicităm și le mulțumim tuturor celor implicați în această acțiune, mai transmite primăria Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419