Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| VINERI și SÂMBĂTĂ: Maraton inedit de vaccinare, pe ritmuri muzicale, la Alba Iulia. Ce seruri vor fi folosite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| VINERI și SÂMBĂTĂ: Maraton inedit de vaccinare, pe ritmuri muzicale, la Alba Iulia. Ce seruri vor fi folosite

Județul Alba se află pe locul 7 în țară din punct de vedere al vaccinării anti-COVID iar acest lucru nu este întâmplător ci se datorează în primul rând cetețenilor responsabili care au înțeles importanța acestui act cât și muncii susținute a echipelor de vaccinare și evenimentelor organizate pentru susținerea vaccinării la cote ridicate chiar și în perioada când s-a simțit o relaxare în toată țara.

Credem că a venit momentul să organizăm un nou eveniment, un maraton inedit care se adresează în primul rând tinerilor dar nu numai. Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 20.00 – 03.00, la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa, ne propunem să alungăm monotonia timpului de așteptare de după vaccinare prin crearea unei atmosfere de distracție. Astfel, MC KOTO va întreține atmosfera cu muzică de club și jocuri de lumini. Vaccinurile folosite vor fi Pfizer și Johnson.

YouTube video

Partener al evenimentului este CRUCEA ROȘIE – FILIALA ALBA, cu care DSP Alba are o tradiție în organizarea unor astfel de evenimente.

Facem precizarea că orice cetățean poate să se deplaseze la centrul de vaccinare întrucât legislația în vigoare permite deplasarea în scopul vaccinării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea