Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO / Victima atacului din scara blocului M3 care a ingrozit Alba Iulia: ”Sunt imagini șocante. Nici nu vreau să-mi aduc aminte”

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Denisa, fata care a fost atacată cu brutalitate şi jefuită de un recidivist extrem de periculos face a făcut primele declaraţii despre atacul deosebit de violent, din scara blocului!

După şase zile pe patul de spital, Denisa a povestit pas cu pas seara groazei, dar și ce a făcut imediat după atacul petrecut scara blocului M3 din Alba Iulia.

https://youtu.be/jrCY2IXpwYs

„Am văzut filmulețul de două ori. Sunt imagini șocate, eu nu-mi amintesc nimic. Eu din ziua de sămbătă îmi amintesc ce am făcut dimineața, dar restul nu. Nici nu vreau să-mi aduc aminte.

Știu că trebuia să ajung la două prietene de-ale mele în acel bloc, îmi căutam loc de parcare. Îmi amintesc că am intrat în bloc cu mai multe persoane, n-am mai sunat eu la interfon. M-am urcat în mașină și am condus dintr-o parte în cealaltă a orașului singură. Se vede pe camerele de la blocul meu că mă țineam de cap și eram bulversată.

Părinții mei erau plecați din localitate, dar au venit mătușile și unchii mei la mine. Mi-a furat telefonul și portofelul”, a declarat Denisa.

cirește și: Traseul parcurs de tânăra tâlhărită la Alba Iulia, în ziua agresunii: Cum a reuşit să ajungă acasă şi ce îşi mai aminteşte din incident

Sursa: spynew.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea