Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO: Vezi stadiul lucrărilor la Autostrada Sebeș – Orăștie. Recepția ar trebui făcută peste 6 luni!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Utilizatorii forumurilor de specialitate SkyScraperCity și forum.peundemerg.ro au publicat un material video realizat din avion, în 1 octombrie, cu tronsonul de autostradă Orăștie-Sebeș, care arată că în stadiul în care se află lucrările este greu de crezut că va fi respectat termenul de finalizare prevăzut în contract, respectiv luna aprilie 2013.

De altfel, recent, deputatul PDL Clement Negruț declara că se observă o încetinire a ritmului lucrărilor, dând ca exemplu construcția podului de traversare a autostrăzii, care era anunțată să înceapă pe 1 septembrie, dar care încă nu a demarat.

Județul Alba este afectat puternic de acțiunea iresponsabilă a Guvernului de a reduce drastic valoarea fondurilor alocate, prin rectificarea bugetară făcută. Una dintre investițiile afectate este cea a construcției autostrăzii Deva – Sibiu, care conține 4 tronsoane, dintre care 2 traversează județul nostru.Pentru varianta Deva – Orăștie, Guvernul a intervenit și a tăiat peste 99 de milioane de lei. Sigur, se poate spune că nu este o problemă pentru noi, însă dați-mi voie să cred că și tronsonul care are atât de mare importanță pentru municipiul Sebeș va fi afectat din punct de vedere financiar”, a spus Negruț.

Reamintim că Autostrada Sebeș – Orăștie are o lungime de 82 de km și o valoare totală a investiției de aproximativ 470 milioane de euro. Lucrările au început în anul 2011 iar termenul de finalizare este aprilie 2013.

Precizăm că filmul este realizat din fonduri obținute în urma unei chete organizate online, după ce, de la schimbarea guvernării, Ministerul Transporturilor, nu a mai realizat astfel de filmări.
Practica filmărilor aeriene ale tronsoanelor de autostradă a fost începută în mandatul ministrului Anca Boagiu, continuată de ministrul Alexandru Nazare și blocată în mandatul ministrului Ovidiu Silaghi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

17 mai: Ziua mondială a hipertensiunii arteriale. Principalul factor de risc al apariţiei bolilor cardiovasculare

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 mai: Ziua mondială a hipertensiunii arteriale. Principalul factor de risc al apariţiei bolilor cardiovasculare Anual, la data de 17 mai, este celebrată Ziua mondială a hipertensiunii arteriale, pentru a încuraja cetăţenii din întreaga lume să prevină şi să controleze tensiunea arterială crescută ce constituie principalul factor de risc al apariţiei bolilor cardiovasculare. Această zi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea