Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| URMĂRIRE ca-n filme pe străzile din Constanța: Doar focurile de armă l-au oprit pe un bărbat de 51 de ani, beat și fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
URMĂRIRE ca-n filme pe străzile din Constanța: Doar focurile de armă l-au oprit pe un bărbat de 51 de ani, beat și fără permis

Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, colegul nostru, agent șef Cosmin Guicilă, din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, se afla în timpul liber, în autoturismul unui prieten, când a observat un vehicul mergând haotic pe străzile din municipiul Constanța.

Datorită experienței ca polițist rutier, Cosmin și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, așa că a sunat în dispecerat și a solicitat sprijin de la cea mai apropiată patrulă de poliție, continuând să urmărească autoturismul în cauză și ținând legătura cu colegii săi.

Pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, patrula de poliție din cadrul Secției 5, formată din agent Adelin Șerban și agent Eduard Badea, a ajuns din urmă autoturismul care circula haotic, însă șoferul nu a oprit, în ciuda semnalelor acustice și sonore repetate ale polițiștilor.

Pentru a-l determina să oprească, după somațiile legale, la intersecția DN 39E cu Șoseaua Mangaliei, unul dintre polițiști a executat 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Întrucât autoturismul și-a continuat deplasarea, polițistul a efectuat alte 8 focuri de armă, în direcția vehiculului, până când acesta a fost oprit, pe un teren agricol de la periferia localității Lazu.

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat de către Adelin și Eduard, ajutați de Cosmin, care s-a aflat tot timpul în spatele lor, pentru a le oferi sprijin, la nevoie.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul, de 51 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea