Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO UPDATE| ACCIDENT rutier în Arieșeni: un bărbat a fost transportat de elicopterul SMURD la spital după ce s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO UPDATE| ACCIDENT rutier în Arieșeni: un bărbat a fost transportat de elicopterul SMURD la spital după ce s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului

Un autoturism s-a răsturnat, în afara părții carosabile, în Arieseni; În urma accidentului, conducătorul auto, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a fost rănit.

Potrivit reprezentanțiilor IPJ Alba, prin canalul specific de comunicare și informare, cercetările asupra accidentului rutier sunt în desfășurare.

UPDATE : Serviciul Public Judetian Salvamont Salvaspeo Alba in colaborare cu Serviciul Public Judetian Salvamont Salvaspeo Bihor au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN 75 pe raza comunei Arieseni. O persona de 41 de din jud Bihor a pierdut controlul volanului si sa răsturnat în afara părți carosabile. La locul accidentului a mai intervenit un echipaj SMURD Beiuș. Persona acidentata a fost predată unui elicopter SMURD.

YouTube video

 

UPDATE: Un bărbat de 41 de ani, din comuna Lunca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcția Vârtop – Arieșeni, la kilometrul 33+ 150 de metri a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un bazin din beton după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto, care era singur în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost trasportat, cu un elicopter SMURD, la un spital din Oradea. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea