Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO. Un nou protest la Alba Iulia față de modificările aduse codurilor penale. Protestatar: Ieșim în stradă pentru a corecta greșeile de la alegeri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circa 50 de persoane protestează, joi seara, la Alba Iulia, faţă de modificările aduse codurilor penale. Un bărbat a declarat că, la alegeri, majoritatea oamenilor au votat greșit, iar protestul este singurul mod prin care se mai pot îndrepta lucrurile.

Protestatarii s-au adunat în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, în fața Prefecturii, nemulțumiți de modificările aduse la codurile penale, care consideră că sunt în favoarea guvernanților.

Oamenii scandează lozinci precum ”PSD, ciuma roșie”, ”Hoții, Hoții”, ”DNA, să vină să vă ia”, ”Justiție, nu corupție”, Dragnea, nu uita, țara asta nu e a ta” și țin în mâini pancarte cu mesaje precum ”Decât conduși de hoți, mai bine în stradă toți”, ”Toți pentru justiție” și ”Vedea-v-aș autori de cărți”.

Ei au anunțat că se vor îndrepta spre sediul PSD Alba, unde vor scanda lozinci antiguvernamentale, iar apoi se vor deplasa pe cele mai aglomerate străzi din Alba Iulia, însă pe trotuar, având în vedere că numărul celor prezenți nu e mare.

 Un protestatar a declarat că social-democrații ”aduc țara la sapă de lemn” și că ”omoară justiția”.

 ”Se pare că țara aceasta așa merge, unii ies la vot și votează greșit, iar alții trebuie să iasă în stradă să protesteze, să schimbe greșelile votului. Protestul este singurul mod prin care se mai pot îndrepta lucrurile în țară”, a spus acesta.

Protestatarii au anunțat că se vor întâlni și mâine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Admitere la școala de subofițeri, de pompieri și protecție civilă 2024 – 300 de locuri disponibile Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești a scos concurs pentru 300 de locuri, 275 „subofițer de pompieri și protecție civilă” și 25 de locuri „subofițer administrativ” 25 de locuri. „Vrei sa fii coleg […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea