Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Un fost consilier local strânge bani pentru realizarea canalizării pe strada Emil Racoviță din Alba Iulia

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un fost consilier local strânge bani pentru realizarea canalizării pe strada Emil Racoviță din Alba Iulia

Mircea Trifu, fost consilier local al municipiului Alba Iulia, a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, că a strâns bani pentru o parte din suma necesară realizării canalizării pe o stradă din orașul nostru, pe care dorește să îi pună la dispoziția oamenilor.

„Nici în acest an nu au fost bugetați cei 50.000 de euro necesari pentru realizarea canalului colector pentru apele menajere din str. Emil Racoviță..Minciuna cu exproprierile și cu programul Anghel Saligny este tot ce li s-a oferit albaiulienilor în ultimii doi ani.Traseul canalului colector este situat pe domeniul public deci nu era nevoie de nici o expropriere..

De peste 15 ani sute de locuitori ai acestui cartier au devenit bătaia de joc pentru aceeași mercenari politici care conduc orașul de tot atâta timp.Albaiulienii sunt mințiți an de an, lăsați fără canalizare și obligați să circule în noroi.

Am strâns împreună cu câțiva prieteni 10 la sută din suma totală necesară pentru realizarea canalizării principale de pe str Emil Racoviță și suntem gata s-o punem la dispoziție în cazul că oamenii vor fi obligați în final să facă pe banii lor canalizarea..”, a scris Mircea Trifu, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea