Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Un copilaș care își plimbă cățelul pe sanie, VIRAL pe Facebook. ”Activități de iarnă la Râșca” a stâns mii de like-uri și share-uri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un copilaș din comuna Râşca, judeţul Cluj, a fost filmat în timp ce-și plimba cu sania, pe zăpadă, câinele, spre deliciul martorilor. Băiatul a legat sania de bicicletă şi astfel şi-a plimbat patrupedul pe străzile din comună.

Imaginile au fost postate pe Facebook, în urmă cu câteva zile, iar de atunci au adunat mii de aprecieri, comentarii şi distribuiri.

Pe acestea se poate observa cum, mai întâi, copilul aşează câinele pe sanie, iar acesta din urmă stă nemişcat, semn că nu e pentru prima dată când pleacă într-o „excursie” pe străzile comunei împreună cu stăpânul său.

După ce s-a asigurat că prietenul său stă pe sanie, copilul se urcă pe bicicletă şi porneşte la drum.

Pe o zăpadă de câţiva centimetri, bicicleta derapează puţin, astfel că băiatului nu îi este foarte uşor să îşi menţină echilibrul în timp ce trage sania pe care se află câinele.

”Activități de iarnă la Râșca” este titlul postării care a strâns peste 7.000 de aprecieri, peste 6.000 de share-uri și zeci de comentarii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea