Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Un constructor din Sebeș, concurent la emisiunea ”Chefi la cuțite”. A tăiat porcul special pentru jurați și i-a răsfățat cu ”Tochitura țăranului”, pentru care a primit 3 cuțite

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Județul Alba mai are un reprezentant în noul sezon al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1. Dacă săptămâna trecută, Ștefana Țăran, tânăra din Alba Iulia a obținut două cuțite pentru clătitele cu mere caramelizate, în cadrul emisiunii de luni seara, un bărbat din Sebeș i-a dat gata pe jurați cu un platou tradițional românesc.

Marius Bogin, de meserie constructor, a tăiat porcul special pentru cei trei chefi, iar ”Tochitura țăranului”, preparatul cu care s-a prezentat în fața lor i-a adus trei cuțite binemeritate, după ce jurații au mâncat tot din farfurie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citiți și VIDEO: O tânără din Alba Iulia, care și-a dorit să devină spion, între concurenții show-ului culinar ”Chefi la cuțite”. Cu ce preparat a convins jurații să-i dea șorțul

”Am tăiat special porcul ca să am la mine carne adevărată(…) Cred că o să fie pe placul lor, este cea mai tare mâncare”, a spus Marius Bogin în timp ce pregătea platoul.

Marius a descoperit bucătăria din necesitate. ”Lucrând pe șantier, în construcții, trebuia să-mi fac singur mâncare…După ce m-am căsătorit, soția mea a venit de la bloc, nu știa să gătească, și ne-am învățat unul pe altul(…) Tăind porci de la vârsta 16-17 ani, atunci am descoperit mai tare, mi-a plăcut și mi-a intrat deja în mână, și am început sa fac preparate. În timp, am prins gusturile….”, a mai precizat Marius.

“Adevărul e că nu am mâncat nimic azi, aştept ceva bun şi gustos”, a spus chef Sorin Bontea. Şi iată că dorinţa i-a fost ascultată pentru că platourile au fost pline ochi cu bunătăţi tradiţional româneşti şi un păhărel de… ţuică.

Cei trei chefi au uitat de jurizare şi au mâncat până nu s-au mai putut ridica de pe scaune. Nici Gina nu s-a putut abţine şi a luat şi ea loc la masă.

“Faptul că ai tăiat porcul special pentru noi este mare lucru. Alţii vin cu platouri franţuzeşti, alea, alea şi tu vii cu porcul”, i-a spus Cătălin Scărlătescu.

Şi tare bine a făcut pentru că Marius Bogin a primit trei cuțite, iar la final toți cei trei jurați l-au vrut în echipă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea