Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Trei mașini de poliție nou-nouțe s-au ciocnit în timp ce încercau să ocolească o coloană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei autospeciale de poliţie nou-nouțe au fost serios avariate vineri, 14 iunie 2019, pe artera principală care traversează oraşul Balş, din judeţul Olt. Maşinile conduse de poliţişti ar fi trebuit să ajungă la IPJ Mehedinţi, doar că în Balş, în trafic, trei s-au ciocnit.

„În timp ce se deplasau în coloană, pe fondurl nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale. Cinci autospeciale au fost ridicate din judeţul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi. Toate autospecialele au poliţe de răspundere civilă auto valabile. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, nefiind sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Deşi mai mulţi participanţi la trafic au semnalat pe Facebook faptul că poliţiştii ar fi încercat să iasă din coloană folosind semnalele acustice şi luminoase (oraşul Balş fiind o localitate extrem de greu de traversat, cozile de maşini întinzându-se uneori pe kilometri întregi), poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au stabilit că cele trei autospeciale implicate în evenimentul rutier nu aveau semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier, care este agent de poliţie în cadrul IPJ Mehedinţi, a fost sancţionat contravenţional.

Poliţiştii vor fi acum cercetaţi şi de către IPJ Mehedinţi. „Precizăm faptul că la nivelul inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost dispusă o cercetare administrativă cu privire la eveniment“, a mai transmis IPJ Olt.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea