Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Strat gros de ZĂPADĂ pe Transalpina. Munții din împrejurimi, acoperiți de nea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toată noaptea a nins pe DN 67C – Transalpina, în județul Gorj, iar stratul așezat sâmbătă dimineața a creat un adevărat decor de iarnă, deși în calendar e abia jumătatea lunii octombrie.

Temperatura în timpul nopții a scăzut în zona înaltă a Transalpinei și devenit negativă, astfel că precipitațiile s-au transformat în ninsoare.

După ce a nins toată noaptea, sâmbătă dimineața este decor de basm, de iarnă autentică, deși este doar jumătatea lunii octombrie.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, de marți, Transfăgărășanul și Transalpina vor fi închise pe anumite sectoare.

https://www.facebook.com/albapesurse/videos/335471314419590

Astfel, de marți, 20 octombrie, pe DN7C (Transfăgărășan) și pe DN67C (Transalpina), circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare:

– DN 7C între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada);

– DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

„Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, a transmis CNAIR.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea