VIDEO/ ȘTIREA TA: S-a REZOLVAT problema cailor care încurcă traficul în Alba Iulia! ANGAJAT-SURPRIZĂ pentru dirijarea circulației din intersecția de la Dedeman

Soluție SMART la Alba Iulia după eșecurile repetate ale autorităților de a rezolva problema cailor lăsați nesupravegheați care încurcă, periodic, traficul rutier în zona Dedeman – Stadion: dirijarea circulației cu un… măgar. Căci cine să înțeleagă mai bine situația care durează deja de ani de zile și, se pare, este de nerezolvat?

ELIT

Noul angajat-surpriză cu atribuții de a-i pune la punct pe șoferii indisciplinați, care refuză cu încăpățânare să acorde prioritate cailor când proprietarul îi trimite la câte o plimbare, a fost filmat duminică, în intersecția de la Dedeman.

Totodată, a fost filmată și reacția cailor privind eforturile depuse de autorități pentru reglementarea situației. Animalele par să aprecieze faptul că, în sfârșit, își pot face liniștiți plimbările fără teamă că stăpânul lor va fi vreodată căutat, găsit și amendat.

————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...