// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO ŞTIREA TA: „Off Road”la intrarea în Alba Iulia! O şoferiţă grăbită a „fentat” coloana şi a luat-o cu maşina pe arătură

O soferiţă grabită nevoie mare a fost surprinsă depăşind coloana de maşini formată la intrarea în Alba Iulia, în zona Elit-Oarda.

A fi şofer nu este un lucru atât de uşor precum toată lumea crede. Trebuie să ai calm, răbdare şi o viteză de reacţie foate mare pentru a fi în stare să eviţi orice fel de pericol îţi apare în cale.

Din ce în ce mai des observăm oameni care nu respectă nicio regulă de circulaţie, fie nu poartă centura de siguranţă, fie trec pe roşu sau nu respectă limitele de viteză, fie încearcă să depăşească maşini fără să ţină cont de cum fac acest lucru.

Sătul de șoferii necivilizați care ar face orice să scape de coloanele din trafic, un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis un clip în care a surprins o şoferiţă începătoare care nu a mai avut răbdare să aştepte în coloana formată la intrare în Alba şi a luat-o în viteză pe “arătura” de pe marginea şoselei pentru a depăşi maşinile care aşteptau ca traficul să se fluidizeze.

“În general șoferii au răbdare și stau la coadă. Nu toți…Unii dintre șoferi stau destul de prost cu răbdarea…Pe semne că sunt mult mai grăbiți și au probleme mult mai importante față de ceilalți șoferi!”, scrie cititorul nostru.

 

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la VIDEO ŞTIREA TA: „Off Road”la intrarea în Alba Iulia! O şoferiţă grăbită a „fentat” coloana şi a luat-o cu maşina pe arătură

  1. cia 15.03.2017 la 14:46

    E PILA LUI CRISAN de la IPJ……