VIDEO/ ȘTIREA TA: Obiceiurile proaste se uită greu și ”ard” la buzunar. Încă o mașină parcată prea aproape de intersecție, ridicată de pe str. Avram Iancu din Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Deși operațiunea de ridicare a mașinilor parcate ilegal, în Alba Iulia, a început de peste o lună, pare că ori nu s-a dus destul vestea, ori sunt șoferi cărora nu le pasă de amenzi, ori pur și simplu se gândesc ”nu o să mi se întâmple tocmai mie”. Dovadă este faptul că sunt zone unde firma care execută serviciul are de lucru aproape zilnic.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Un astfel de punct ”fierbinte” este str. Avram Iancu, din centrul municipiului unde un cititor a surprins astazi imagini cu o mașină lăsată de proprietar prea aproape de intersecție de un șofer care, ulterior a plătit scump prețul pentru comoditate, nepăsare sau obișnuință: amendă, taxă și mult timp pierdut pentru a-și putea recupera autoturismul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Partea proastă este că, în acel loc, o parcare ilegală îi ”costă” acum și pe ceilalți participanți la trafic, deoarece în timpul ridicării mașinii depistate în neregulă, strada este blocată minute în șir, coada de autoturisme ajungând până la giratoriul din intersecție, riscând să creeze ambuteiaje.
–––––––––––––––––––––––––––––––––-
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Haules Baules 9 martie 2018 at 19:09

Unde sunt vitejii aia care ziceau ca dau in judecata primaria, pe Hava, pe consilieri, politia, ca ajung la CEDO? Aia cu dreptul la proprietate si alte aberatii „juridice”?
Gata cu circul? A murit cineva de mers 10 metri in plus pe jos? A facut cineva infarct pentru ca s-a folosit de cele 2 picioare? I s-a stricat cuiva masina? Vai de ea tara…

Profesor 9 martie 2018 at 21:16

Foarte bine. Siguranța elevilor este prioritară, cea mai importantă ! Începe de acum sezonul de bicicletă și pas frumos !

Balasz 9 martie 2018 at 22:03

Unde nu-i cap vai de picioare …

Popica 9 martie 2018 at 22:15

purtătorii ăștia ilegali de uniformă ridică mașini de max 10000 lei, la bolizi sau gipane de jdemii de euro nu se bagă ca alea e mașini de jmekeri, pot sa parcheze și în poarta la miliția locală că nu-i vede nimeni. Mie dak am o cotreata de 1200 de euro mi-au ridicat-o că n-am avut numa 20 de m de la colt.da să vedeți când va vine citația de la instanța pentru abuz, hoților!

Eu 9 martie 2018 at 22:24

Și eu o să îl dau in judecata pe cap de creta, că asta e un abuz contra oamenilor care plătesc impozite printre cele mai mari din tara, locuri de parcare nu sunt nici jumătate, da mașini ridică să plătești jumătate de salariu să-ți iei masina inapoi! De v-ar ridica și pe voi aia de la Corona!

Gogu 9 martie 2018 at 23:41

Cand ați votat Hava, nu v-ați gândit?! No acuma ciocu mic!

Comentariile sunt oprite