VIDEO-ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată de primărie la 100 de metri de casele oamenilor, în satul Sebeșel din comuna Săsciori. Localnic: ”Nu mai suport să trăiesc în mizeria asta”

Paul Voicu - Primar 2020

Un adevărat focar de infecție a răsărit la marginea satului Sebeșel din comuna Săsciori, unde la aproximativ 100 de metri de casele oamenilor, a fost improvizată, chiar de către primărie, o groapă de gunoi.

Un localnic de pe valea Beiului ne-a trimis mai multe imagini foto video, însoțite de un mesaj în care spune că în groapa respectivă se aruncă deșeuri din 3-4 sate. De asemenea, acesta susține că deși primarul ar fi promis de ani de zile că le asfaltează strada, stau și acum ”îngropați” în noroi și sunt nevoiți să-și trimită copiii la școală murdari până la genunchi.

ELIT

”La circa 100 de metri de case cu copii mici, Primăria Săsciori a amenajat o groapă și acolo bagă toate gunoaiele din 3 sau 4 sate, iar gaura este la 5 metri de o vale care merge în barajul din Petrești. Oare nu sunt microbi de la toate mizeriile care ajung acolo?  În plus, administrația nu ne dă tomberoane și ne obligă să băgăm gunoiul în saci de rafie pe care trebuie să îi scoatem la poartă,  iar de multe ori câinii răscolesc și fac un dezastru. Și mai și plătim. Am observat chiar eu gunoiul aruncat de mine în groapa respectivă….Și mai și plătim.

În plus, de 5 ani de zile primarul ne <duce cu zăhărelul>  că ne asfaltează strada Valea Beiului. Este un noroi foarte mare, iar copiii merg la școală dimineața tot murdari. Vă rog din suflet să mă ajutați, nu mai sport să trăiesc în mizeria asta”, ne-a scris cetățeanul.

Mihail David - 2020

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...